Användarvillkor

London Hotell (“LondonHotell.com”, “vi”) är en informations- och hotellförmedlingssajt där du enkelt och smidigt kan hitta hotell i Englands huvudstad. Vi ger rekommendationer och tips för mer eller mindre centralt belägna hotell i London. Vårat team försöker hitta prisvärda hotell inom alla kategorier för att Du som besökare ska kunna bo så bra som möjligt till bästa pris när du är i London.

Vi på LondonHotell.com är inte direkt involverade i den finansiella transaktionen för bokningen av hotellrum. Detta sköter vår samarbetspartner TravelNow/TravelScape med vilka du också ingår köpeavtalet. Har du frågor angående webbsajten så kontakta oss gärna.

Det är hotellets och/eller den specifika fastighetsägarens ansvar att säkerställa att boendets foton är korrekta. LondonHotell.com ansvarar ej för felaktigheter i fotona. Vi reserverar oss också för andra felaktigheter gällande hotell-informationen eftersom denna anges av våra informations-samarbetspartner eller hotellen själva. Vi strävar dock efter att all information är korrekt och att användarupplevelsen för dig som kund ska vara så smidig som möjligt.

Du som kund ansvarar för din bokning. De villkor som råder för din bokning gäller. Vill du avboka eller omboka din reservation enligt de vid bokningen gällande villkor, så kan du hantera din existerande bokning online här. Du godkänner att vi sparar och hanterar dina användar- och personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi förbehåller oss rätten att hantera dina kontaktuppgifter tillsammans med tredje part och/eller skicka erbjudanden och annan kommunikation till dig och din angivna epost-adress vid var tid tills dess att du avsäger dig detta enligt rådande villkor.

Köpeavtal och gällande villkor hittar du här. Har du frågor angående din bokning eller liknande så kontakta vänligen TravelNow/TravelScape.

Genom att du surfar på denna webbplats, godkänner du att vi sparar cookies och annan information på din dator för att exempelvis, men ej begränsat till, kunna förbättra din användarupplevelse eller samla statistik som vi använder vid dataanalyser.

Vi förbehåller oss rätten att efter eget beslut neka åtkomst för vem som helst till den här webbplatsen och de tjänster vi erbjuder, när som helst och av vilken orsak som helst, inklusive men inte begränsat till brott mot användarvillkoren.

Vi förbehåller oss vidare rätten att utlämna användaruppgifter, kontaktuppgifter eller annat till tredje part, t.ex. men inte begränsat till; myndighet, rättsväsendet, polismyndighet eller liknande, vid t.ex. misstanke om brott.

Dessa villkor kan komma att ändras eller uppdateras. Det är ditt ansvar som kund att vid var tid hålla dig uppdaterad med gällande villkor. Genom att använda sajten godkänner du samtliga villkor.

›› Här kan du hitta de senaste erbjudandena och specifika hotell i London.